top of page

Deserturi. Prajituri. Alintaturi

Conditii Torturi & Prajituri

POLITICI DE LIVRARE, PASTRARE SI CONSUM 

 • CUM COMAND?
  Politica de comandă online Lara Sweets oferă posibilitatea de a efectua comenzi online, pe: www.larasweets.ro. Prețurile vor fi identificate pe măsură ce plasați comanda. Se pot aplica sume minime de comandă. Comanda minimă valabilă în prezent este de 70 RON. Vă recomandăm să realizaţi comanda cu cel puţin 24 ore înainte de data livrării. Vă recomandăm să realizaţi comanda cu cel puţin 1-2 săptămâni înainte de data livrării pentru produse din categoriile: • CANDY-BAR – prin cerere de oferta efectuată prin completarea Simulatorului nostru de Candy-Bar pentru https://www.larasweets.ro/solicitare-oferta-personalizata • CORPORATE – prin cerere de oferta efectuată prin completarea formularelor aferente: OFFICE EVENTS, CORPORATE EVENTS, CORPORATE GIFTS. Cu toate acestea, uneori putem accepta solicitări şi de ultim moment, dar vă rugăm să sunați la laboratorul nostru pentru a verifica disponibilitatea, respectiv la +40 (374) 491 734. Politica de comandă prin telefon DOAR IN SCRIS – SMS sau WhatsApp Lara Sweets oferă posibilitatea de a efectua comenzi prin telefon, la numărul de centrală: +40 (374)491 734, unde apelul dvs. va fi preluat de unul dintre colegii noştri ce vor înregistra comanda pe baza unei conversaţii realizate DOAR IN SCRIS prin SMS sau WhatsApp. Conservaţia SMS / WhatsApp va confirma următoarele informaţii: Numele şi prenumele al celui pentru care este comanda: Conţinutul comenzii: Denumirea produselor şi sortimentul / compoziţia lor, acolo unde este cazul Cantitatea dorită din fiecare produs Data de livrare / ridicare a comenzii: Adresa de livrare / ridicare din cofetărie Sos. Alexandria 197, Sectorul 5: Metoda de plată (pentru detalii despre metodele de plată consultaţi secţiunea CUM PLĂTESC?)
 • COMANDA SE POATE LIVRA?
  Politica de livrare Ne mândrim cu serviciul nostru pentru clienți la Lara Sweets, care include nu numai calitatea produselor noastre, ci și fiabilitatea livrării. Pentru a ne asigura calitatea serviciului, este necesar ca orice anulare sau ajustare a comenzii dvs. să fie făcută cu cel puțin 24 de ore înainte de livrare. Nu garantam livrarea produselor pentru comenzile efectuate în aceeaşi zi cu data livrării. Echipa Lara Sweets își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comandă și livrare şi eventual de a completă cu informaţii şi detalii necesare fiecare comandă. Toate comenzile sunt expediate prin livratori proprii. Vă rugăm să rețineți: Toate livrările pot fi efectuate numai între orele 10:00 – 20:00 de luni până vineri şi 10:00 – 18:00 sâmbăta şi duminică, fie în prima parte a zilei fie în partea a doua a zilei. Cererile de livrare la anumite ore ale zilei nu sunt garantate. Taxa unică de transport este de 25 lei, cu respectarea următoarelor condiţii: respectarea comenzii minime de 70 lei, iar adresa de livrare se situează în aria mun. Bucureşti – jud. Ilfov şi distanţa până la adresa de livrare nu depăşeşte o rază de 40 de km calculată de la locaţia laboratorului nostru de cofetărie din Şoseaua Alexandria 197, sectorul 5. ! Pentru comenzile mai mici de 70 lei va fi aplicat un cost suplimentar fix de 50 de lei, iar în afara razei de livrare mai sus menţionate vom efectua livrări doar cu aplicarea unui tarif de 10 RON lei/km, pentru întreaga distanţă dintre laborator şi până la adresa menţionată în comandă. Toate produsele sunt însoţite de Certificat de Conformitate. Cu toate acestea, Lara Sweets nu îşi poate asuma răspunderea pentru conformitatea depozitării produselor între timpul scurs de la momentul livrării / ridicării comenzii şi momentul servirii acestora.
 • CUM PLATESC?
  Lara Sweets va pune la dispoziţie următoarele metode de plata: RAMBURS, la livrarea sau la ridicarea produselor din cofetărie, cu excepţia comenzilor de TORTURI DECORATE, ce vor fi achitate integral prin metoda TRANSFER BANCAR. ONLINE CU CARD BANCAR, în momentul CHECKOUT-ului automat realizat la o comandă online, de pe website. TRANSFER BANCAR, pe bază de factură primită prin e-mail sau WhatsApp. Comanda va fi procesată imediat ce vom avea confirmarea plății. Toate comenzile din categoria CANDY-BAR şi CORPORATE sunt acceptate numai după achitarea unui avans de 30% din costul total prestabilit al produselor şi a serviciilor asociate. Restul de plată pentru eveniment, respectiv plata finală a produselor şi serviciilor asociate se realizează cu cel puţin o zi până la data livrării, sau a ridicării produselor, așa cum este menționată în comandă. Avansul sau restul de plată achitate se pot rambursa doar în cazurile în care se va anunţa anularea comenzii cu cel puţin o săptămână înaintea evenimentului.
 • POLITICA DE RETURNARE SI RAMBURSARE
  Vă mulțumim pentru comenzile / cumpărăturile dvs. efectuate fie pe shop-ul nostru online Lara Sweets, fie direct din cofetărie. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de achiziția dvs., suntem aici pentru a vă ajuta. Articole perisabile Nu vor exista returnări, rambursări sau schimburi acceptate pentru produse sau articole perisabile, cu excepția cazului în care a fost comisă o eroare la comanda dvs. În cazul în care s-a produs o eroare, trebuie să ne contactați în termen de 30 de minute de la primirea / recepţia comenzii, la numărul de telefon: +40 (374)491 734. Vom încerca tot posibilul în a remedia situația, dar nu vă putem garanta acest lucru. Orice încercare de returnare / rambursare / schimb de articole perisabile semnalată / adusă la cunoştinţa noastră după expirarea perioadei de 30 de minute nu va fi onorată. Garanţia percepută la o comandă CANDY – BAR sau CORPORATE Pentru toate comenzile din categoria CANDY-BAR şi CORPORATE în cazul optării pentru asigurarea serviciilor de amenajare, de către personalul LARA Sweets, respectiv asigurarea elementelor de decor (vase, suporturi, tacâmuri decorative, faţă de masă şi alte elemente strict de decor) se va percepe o garanţie de 300 lei, această sumă fiind returnată clientului ntr-un termen rezonabil (de regulă de maxim 48 de ore) după eveniment. În cazul în care, la ridicarea elementelor decorative (vasele, suporturile şi elementele de décor), puse la dispoziţie de LARA Sweets, nu sunt returnate / recuperate integral sau în stare perfectă, ne rezervăm dreptul de a reţine din garanţie contravaloarea produselor lipsă / deteriorate. De asemenea, în cazul în care se optează pentru închirierea elementelor de mobilier pentru decor adiţional se va percepe o garanţie de 300 lei (pentru fiecare dintre Masa “Sweet” sau Masa “Love”), sau 600 lei (pentru Mobilier Vintage), aceasta suma fiind returnata clientului în termen de maxim 48 ore după eveniment. În cazul în care, la ridicarea elementelor pentru decor aditional (piese de mobilier, puse la dispoziţie de LARA Sweets), nu sunt returnate / recuperate integral sau în stare perfectă, ne rezervăm dreptul de a reţine contravaloarea produselor lipsa / deteriorate.

+40 (374) 491 734

auto_parcare-removebg.png
Livrari Luni - Duminica
in Bucuresti si Ilfov!
bottom of page