Deserturi. Prajituri. Alintaturi

COMENZI SI LIVRARI


Care este comanda Minima?


Comanda minimă este de 70 RON. Ulterior plasării unei comenzi pe website veți fi contactat de unul dintre specialiștii nostri pentru confirmarea rezervării si a detaliilor aferente livrării. Vă recomandăm să realizaţi comanda cu cel puţin 3 zile înainte de data livrării!
Cum comand?


Comenzile se realizează direct pe website, pe mail (office@larasweets.ro) sau direct pe website. E-mailul va conţine minim următoarele detalii: 1. Numele Produsului 2. Cantitatea Produsului 3. Locație 4. Dată 5. Informații aditionale
Cat costa transportul?


Pentru comenzile mai mari de 70 lei, livrate în Bucureşti şi Ilfov (pe o rază de până la 40 km), transportul este 15 RON. Produsele sunt livrare în condiţii stricte de igienă şi siguranţă alimentară cu o maşină frigorifică dedicată. Pentru comenzile mai mici de această valoare în Bucureşti şi Ilfov exista un cost suplimentar comenzii de 50 RON.
Cum se realizeaza plata unei comenzi?


Plata produselor se realizează cash in cazul in care comanda se face prin telefon sau cu cardul, in cazul in care doriti sa achizitionati direct de pe www.larasweets.ro. Pentru evenimentele de mare anvergură se stabileşte un avans în funcţie de numărul de invitaţi, sortimentele alese (fără zahăr || raw vegan), cât şi de tematica şi decorul dorit.
Cu cat timp inainte se realizeaza o comanda?


În funcţie de complexitatea evenimentului sau detaliile privind ingredientele necesare, vă recomandăm să realizaţi comanda dvs. cu cel puţin 2 zile înainte. Ulterior discuţiei cu unul dintre specialiştii noştri se va plasa o rezervare certă. Astfel vă putem furniza întotdeauna produse proaspete, cu ingrediente atent selecţionate din surse de încredere. Pentru comenzi de mari dimensiuni vă rugăm să ne contactaţi cu cel puţin 5 zile înainte. Comenzile se pot şi ridica de la laboratorul nostru, fără alte costuri suplimentare. În acest caz normele de igienă şi siguranţă alimentară ale produselor intră în sarcina şi responsabilitatea clientului.