top of page

Lara Sweets Junior

Bine ați venit în lumea Lara Sweets Junior,un proiect inovator ce îmbină conștientizarea importanței alegerilor alimentare sănătoase cu dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul copiilor.

Lara Sweets își propune să modeleze comportamente responsabile și să cultive viitorii antreprenori începând cu vârsta de șapte ani.
Ne-am asumat misiunea de a educa părinții și copiii despre beneficiile consumului de dulciuri naturale, fără zahăr adăugat, promovând un stil de viață sănătos și echilibrat. În același timp, dorim să semănăm semințele antreprenoriatului în mințile tinere, oferindu-le oportunități de a învăța și de a crește.Proiectul nostru va selecta 20 de copii entuziaști care vor deveni ambasadori ai brandului Lara Sweets. Ei vor avea ocazia să promoveze produsele noastre fără zahăr, implicându-se activ în diverse activități de marketing și comunicare.
Pe lângă primirea produselor noastre, acești tineri ambasadori vor participa, lunar la sesiuni de 3 ore dedicate dezvoltării abilităților antreprenoriale, sub îndrumarea experților noștri.
Alăturați-vă nouă în această călătorie extraordinară unde sănătatea întâlnește inițiativa, și împreună să modelăm un viitor mai luminos pentru copiii noștri. Lara Sweets nu este doar un proiect, este o mișcare către un viitor mai bun.

Dacă vrei ca micuțul tău să participe la proiectul Lara Sweets Junior, trebuie să ne trimiți un clip în care el gustă un produs Lara Sweets comandat pentru 1 iunie și oferă un feedback, spunându-ne parerea lui sincera despre produs.

Clipul trebuie trimis pe whatsapp la numarul de telefon 0748104247.

Perioada inscriere : 01.06.2024 - 01.09.2024

+40 (374) 491 734

auto_parcare-removebg.png
Livrari Luni - Duminica
in Bucuresti si Ilfov!
bottom of page