Deserturi. Prajituri. Alintaturi

Regulament Giveaway

#Giveaway de Sf. Andrei

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL


ORGANIZATOR: LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS), cu sediul in: Bucuresti, Sos. Alexandriei 197 Bl. C2 SP. 1,
Sectorul 5, si inregistrat în Registrul Comerțului cu nr. J40/10750/2017. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Instagram sau Facebook.

Regulamentul este făcut public online, conform regulamentului impus de Instagram sau Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Instagram sau Facebook sau a legislației în vigoare.
2. CONDITII DE PARTICIPARE


Campania se adresează doar celor ce se înregistrează pe pagina de Instagram @larasweets.ro si care îndeplinesc condiția de vârstă de minim 18 ani. Campania este deschisă cetățenilor români, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România, care dețin un cont de Instagram si/sau Facebook.

*Angajații LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS) sau membrii familiilor acestora nu pot participa.
3. ACCEPTAREA REGULILOR


Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS), cât și acceptarea regulamentului Instagram si Facebook.
4. DURATA CONCURSULUI


Concursul se desfășoară de pe data de 25.11.2021, respectiv de la ora publicării concursului, până pe data de 30.11.2021, până la ora 23:59. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.
5. MECANISM DE PARTICIPARE


Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și urmeze și următorii pași:

– Să dea Like postarii concursului

– Să dea Follow paginii de Instagram @larasweets.ro

– Să eticheteze (tag) într-un comentariu minim 10 (zece) prieteni, dintre care cel putin unul isi serbeaza onomastica de Sf. Andrei

– Opţional, să distribuie postarea la Instagram Stories, cu tag către @larasweets.ro.

Mai multe comentarii reprezintă mai multe şanse de câştig. Fiecare comentariu trebuie să aibă etichetaţi cel putin zece prieteni diferiţi.

LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS) își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, mail-uri multiple, nume false, etc.)
6. PREMIUL


Câștigătorul concursului tip #giveaway “Sf. Andrei” cu Lara Sweets va fi contactat în data de 1.12.2021, pentru a intra in posesia premiului, iar acesta consta intr-un Pachet Cake and Sweets De Sf. Andrei (ce contine la alegere: un tort 1.4 kg la alegere Framboisier sau Trio Mousse, un platou mini prajituri: 5 buc pavlova, 5 buc tarta ciocolata, 4 buc choux fistic, 5 buc tarta fructe, 4 buc macarons mixt, 5 buc tarta lamaie), pe care Lara Sweets il va livra la data si adresa stabilite de comun acord impreuna cu castigatorul.

Nu este acceptată substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii (mai puțin în caz fortuit). Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului.

Giveaway-ul este valabil cu livrare doar pentru adrese poştale incluse în zona mun. Bucureşti si jud. Ilfov.

Detaliile pentru livrarea premiului vor fi stabilite împreună cu persoana câştigătoare.

Câştigătorul va fi validat prin prezenţa persoanei fizice, în cauză, la livrarea premiului și în baza profilului de Instagram etc. (Date ce vor fi folosite în acest scop).

Extragerea si contactarea câştigătorului va avea loc pe 1.12.2021, iar livrarea se va stabili de comun acord impreuna cu castigatorul.
7. SANSA DE CASTIG


Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.
8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Prin participare, accepți că LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS) poate prelucra datele tale personale (imagini; nume etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.

Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).
9. TERMENI SI CONDITII


Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia.

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.
10. RASPUNDERE LIMITATA


Prin participare acceptați să eliberați LARA CAKE SRL (BRAND: LARA SWEETS), partenerii, reprezentanții, angajații, succesorii și directorii de orice răspundere pentru boala, vătămarea, decesul, litigiile și pagubele viitoare, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (ii) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor.
11. DISPUTE


Acest concurs se află sub regulile stricte Instagram si/sau Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.

Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe situată în Bucuresti, Romania, competentă. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.
12. INCETAREA CONCURSULUI


Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului.

*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.