Povestea Lara Sweets

-Dulcele Sănătos si Gustul Bucuriei-

“Când am fondat “Lara Sweets” am gândit-o că fiind o extensie a noastră. O materializare a ceea ce credem, a ceea ce vrem să ni se ofere şi să primim la rândul nostru. De aceea am căutat şi, spunem noi  am găsit, variantele cele mai bune care să ne permită această bucurie, păstrând deopotrivă echilibrul şi sănătatea.”

LARA Sweets, cel mai nou brand-membru al grupului LARA este o afacere-boutique ce are în centru producerea dulciurilor artizanale sănătoase.

 

LARA Sweets s-a născut pentru că

 • iubim dulcele dar prețuim și mai mult stilul de viață sănătos, 

 • echilibrul, lucrul bun și responsabil făcut ne reprezintă ca profesioniști ,

 • eleganța minimalistă și creativitatea sunt valori personale pe care le-am transmis mărcii

 • azi oamenii și mărcile care au aceleași principii crează entități puternice, trainice și  armonioase

Propunem așadar doar dulce în varianta lui cea mai echilibrată: creat de maestrul cofetar, având aport glicemic scăzut, savoare deplină și impact vizual memorabil.

 

Onest și responsabil, alegem să creem doar dulciuri pe care noi le-am oferi copiilor noștri: folosim doar ingrediente naturale proaspete, selectate cu mare atenție, de calitate superioară, nu adăugăm niciodată premixuri, aditivi, conservanti, coloranți artificiali sau potențiatori de gust. 

 

Lucrăm cu o echipă de nutriționiști care validează rețetele noastre pentru că ne dorim ca produsele pe care le oferim, pe lângă satisfacerea nevoii de dulce, să ofere organismului o parte din nutrienții esențiali pentru o dezvoltare echilibrată.

 

Experiența ne spune că simplu este cel mai sănătos și tot odată, cel mai greu de realizat cu gust. Dar creativitatea fiind una dintre valorile noastre, susținem în totalitate că poți face ceva inedit din elemente simple: de acea dulciurile noastre vor fii mereu combinatii ispititoare de forme, arome si gusturi simple și naturale.

 

Cumpărăm local, ne dezvoltăm sustenabil, căutăm parteneri certificați BIO și suntem alături de copiii mai puțin norocoși.

 

 “Am creat Lara Sweets cu gândul la viitor. Copiii cresc cu gustul bun pe care părinții îl aleg pentru ei azi. De aceea ne-am propus să fim lângă tine atunci când vrei să celebrezi alături de cei dragi cu cea mai sănătoasă variantă de dulciuri artizanale. Ne bucurăm să creem împreună amintiri senzaționale care vor dura o viață. Datorită proceselor de management, validate de consultanți externi cu care lucrăm (Italia și Franta) și tehnologiei de ultimă generație, ne permitem să fim flexibili și să satisfacem orice nevoie a clienților nostri, atât timp cât nu ne îndepărtăm de valorile noastre: sănătatea, calitatea înaintea profitului, eleganța minimalistă, creativitatea și inovația”

Lara Sweets înseamnă

 • Dulciuri mereu proaspete. Toate torturile și dulciurile sunt pregătite – cel mai devreme – cu o seară înainte

 • Folosim doar ingrediente naturale, selectate cu mare atenție, de calitate superioară, nu adaugăm niciodată margarină, premixuri, aditivi, conservanți, coloranți artificiali sau potențiatori de gust.  Cumpăram local,  ne dezvoltăm sustenabil, cautăm parteneri certificati BIO și ne preocupă sănătatea, înaintea profitului

 • Compozițiile sunt create armonios și echilibrat. O echipă de nutriționiști validează rețetele compozițiilor pentru a oferii organismului exact nutrienții esențiali pentru o dezvoltare echilibrată și pentru a satisface nevoia de dulce, printr-un dulce sănătos

 • Sunt delicioase, fine și elegante. Logistica de care dispunem și personalul nostru ne permit să avem atât departament de producție cât si de design. În permanență suntem conectați cu tendințele internaționale în domeniul culinar iar Chef-ul Cofetar și Cake Designerul nostru sunt oameni validați de exigențele competițiilor din domeniu

 • Asigurăm asistență specializată și personalizare gratuită. De fiecare dată când veți alege torturile și dulciurile noastre un consultant vă va sta alături pentru a vă sprijini în alegerea celei mai bune și potrivite  variante

 • 100% Transparență. Oferim înainte toate informațiile legate de mărimea, cantitatea, prețul, aspectul etc. al dulciurilor și torturilor comandate

 • Transportăm cu mașini frigorifice. Tortul și dulciurile dumneavoastră vor fi produse, decorate, asamblate, transportate și livrate cu cea mai mare grijă pentru păstrarea calității ireprosabile

 • Produsele vin însotite întotdeauna de Certificate de conformitate;  pentru că niciodată nu vom face compromisuri vis-a-vis de calitate 

 • Ne asumăm răspunderea pentru ceea ce facem și dacă unul dintre clienți este nemulțumit de calitatea produselor îi returnăm 100% banii înapoi

 • Oferim de asemenea: candy baruri cu mărimi, temă, cromatică și decoruri personalizate, mărturii dulci sau mici cadouri corporate (realizate  din macarons, turtă dulce,  american-cookies, fursec franțuzesc sau  biscuiți britanici) 

 • Realizăm machete de torturi pentru evenimente, dacă alegeți să serviti invitaților monoporții (mini torturi personalizate individual) sau felii (cu forme diferite) sau sp aveți o copie mai mică a tortului pentru candy bar

Arta de a trăi fericit și sănătos în orice moment al vieții...

“În aproape un deceniu şi jumătate de antreprenoriat, reţeta de succes a afacerilor pe care le conduc nu s-a schimbat - un produs de calitate şi un serviciu bine făcut își vor găsi întodeauna clienții care să le aprecieze.

 

Am învățat că nu există “nu pot” și “nu știu”, am învățat importanța identificării partenerilor potriviți și a consolidării echipei, dar și că este esențial să aduci mereu ceva nou, să încânţi curiozităţile lumii și să privești cu realism piața și oportunitățile pe care ți le oferă aceasta. De curând, am decis să alătur portofoliului meu de afaceri şi o componentă dulce - un brand nou de cofetărie şi patiserie dedicat gusturilor rafinate.

 

Este greu de imaginat că ceva, vreodată, ar putea să întreacă, în aşteptări şi emoţie, prăjiturile pregătite, cu grijă şi drag, de mamele sau bunicile noastre. Dulciurile copilăriei mi-au colorat minunat prima etapă a vieţii, iar acum la maturitate am decis să dăruiesc şi eu la rândul meu o nouă ocazie de fericire şi bucurie celorlalţi, prin produse de cofetărie şi patiserie artizanale, din ingrediente naturale şi de calitate superioară, fără conservanţi sau aditivi, întotdeauna proaspete, fiind realizate doar la comandă.

Care ar trebui să fie emoţia trăită de un consumator Lara Sweets?

Cred că cel mai important lucru este să poţi crea emoţii prin deserturile tale, ceea ce nu se poate obţine decât îmbinând creativitatea cu echilibrul texturilor şi aromelor. Prin LARA SWEETS alegem să vă surprindem, să vă oferim acel nou pe care îl așteptați în rafinamentul gustului.

Gândidu-mă la desertul meu favorit, care deşi deţine aceeaşi reţetă consacrată, reuşeşte să mă încânte ca şi cum aş experimenta un nou desert de fiecare dată. Acest sentiment va fi cultivat şi de către produsele LARA SWEETS, fiind atât de bune încât, vei avea impresia că ai descoperit un nou gust preferat cu fiecare prăjitură.

De altfel, LARA SWEETS va avea în grijă momentele speciale din viaţă, momentele pline de amintiri, iar fiecare amintire trebuie să aibă un gust specific. Fie că vorbim de o aniversare, botez, căsătorie, veste bună sau pur şi simplu atunci când vrei să te bucuri sau să te relaxezi după o zi mai grea, un desert bun celebrează momentul cu mai mult succes decât orice altă gustare, dedicându-ţi o amintire minunată.

Pentru acest lucru, nu avem nevoie de ingrediente spectaculoase, ci de ingrediente simple, din natură, cât mai puţin procesate, cât mai puţin rafinate, dar în acelaşi timp cât mai autentice şi intense. Aşa creăm noi spectaculosul gust al amintirilor frumoase.”

Laura CIUHU este absolventa a Academiei de Studii Economice, antreprenor din anul 2004,  fondatoare si CEO al grupului de firme LARA (Lara Business Consulting, LPV Project Consult, Lara Sistem Solutions, Lara Wear, Lara Sweets) si Vice-Presedinta a Uniunii Nationale a Patronatului Roman. A primit titlul de “Cel mai bun antreprenor al anului” in cadrul  Business Arena 2015 MOST Admired Business Women  iar in aprilie 2018 a fost premiata la Belgrad cu titlul Dama Godine 2018 – Lady of the year 2018.  

 
 

Urmează un eveniment important în viaţa ta?

Oferă-le invitaţilor tăi un dulce aparte, 
plin de energie şi ingrediente delicioase, naturale.

Email

Comenzi Evenimente

Instagram Feed

office@larasweets.ro
+4 (0) 724 255 551 

Eleganţa gustului echilibrat din deserturi şi din cele mai dulci momente din viaţă.

 • White Pinterest Icon
 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon

Noutăti si Dulcegării

Înscrie-mă pentru a primi e-mailuri cu privire la oferte speciale și alte vești dulci