Povestea Lara Sweets

C

ând am fondat “Lara Sweets” am gândit-o că fiind o extensie a noastră. O materializare a ceea ce credem, a ceea ce vrem să ni se ofere şi să primim la rândul nostru. Suntem iubitori de dulce. Acest gust a fost mereu prezent în aromele zilelor noastre. De aceea am căutat şi, spunem noi, am găsit variantele cele mai bune care să ne permită

această bucurie, păstrând deopotrivă echilibrul şi sănătatea. În tot procesul de creaţie şi producţie am construit pornind de la valorile în care ne încredem şi care ne-au adus astăzi unde suntem, că oameni în viaţă privată şi profesională. Onestitatea este negreşit una dintre ele. Folosim ingrediente proaspete, certificate bio, ingrediente pe care le folosim şi noi când preparăm prăjituri acasă. Ştim că zahărul nu este opţiunea cea mai potrivită atunci când vrei să te păstrezi sănătos, de aceea nu este prezent în reţetele noastre aşa cum nu este nici în alimentaţia noastră de zi cu zi. Întotdeauna am considerat că trebuie să fii asumat şi ca urmare să-ţi asumi responsabilitatea pentru acţiunile şi deciziile luate. Asta facem şi noi cu Lara Sweets. Ne asumăm responsabilitatea să oferim o opţiune “curată”, sănătoasă pentru pofta de dulce, drept urmare ne concentrăm pe preparate dulci, vegane şi raw vegane. O direcţie alimentară în care credem, dar care nu exclude preparatele clasice. Prin toate acţiunile noastre îndemnăm la echilibru, inclusiv cel alimentar. Orice, indiferent cât este de bun, consumat în exces îşi pierde din beneficiu iniţial. Să fii echilibrat în gândire, în simţire, în acţiune ne-a fost aliat în deciziile şi acţiunile noastre şi asta se coagulează şi în proiectul nostru, Lara Sweets. În final, trebuie să menţionăm şi ingredientul omniprezent în fiecare mişcare a noastră: pasiunea, care se naşte din emoţie şi din dedicarea pe care le impregnăm în fiecare produs pe care vi-l oferim.

Proprietarii brandului LARA SWEETS

Arta de a trăi fericit şi sănătos 
în orice moment al vieţii

În aproape un deceniu şi jumătate de antreprenoriat, reţeta de succes a afacerilor pe care le conduc nu s-a schimbat - un produs de calitate şi un serviciu bine făcut își vor găsi întodeauna clienții care să le aprecieze. Am învățat că nu există “nu pot” și “nu știu”, am învățat importanța identificării partenerilor potriviți și a consolidării echipei, dar și că este esențial să aduci mereu ceva nou, să încânţi curiozităţile lumii și să privești cu realism piața și oportunitățile pe care ți le oferă aceasta. De curând, am decis să alătur portofoliului meu de afaceri şi o componentă dulce - un brand nou de cofetărie şi patiserie dedicat gusturilor rafinate.

Cu drag,

Laura Ciuhu

E

ste greu de imaginat că ceva, vreodată, ar putea să întreacă, în aşteptări şi emoţie, prăjiturile pregătite, cu grijă şi drag, de mamele sau bunicile noastre. 

Dulciurile copilăriei mi-au colorat minunat prima etapă a vieţii, iar acum la maturitate am decis să dăruiesc şi eu la rândul meu o nouă ocazie de fericire şi bucurie celorlalţi, prin produse de cofetărie şi patiserie artizanale, din ingrediente naturale şi de calitate superioară, fără conservanţi sau aditivi, întotdeauna proaspete, fiind realizate doar la comandă. LARA SWEETS reprezintă noua evadare dulce şi sănătoasă din cotidian, răspunzând deopotrivă mai multor preocupări actuale precum conţinutul redus de zahăr, produsele dedicate copiilor, utilizarea de coloranţi naturali, produsele fără gluten, fără lactoză, dietetice, vegane, având capacitatea de a onora comenzi de prăjituri întocmai preferinţelor consumatorilor noştri. În acelaşi timp, tehnicile de preparare rămân cele tradiţionale, testate de-a lungul anilor, de zeci de generaţii de cofetari, după reţete originale pentru obţinerea unui produs complet ca aspect, textură, aromă şi starea de bine ce vine ca bonus. Ingredientele sunt selectate cu mare atenţie pentru un gust autentic desăvârşit, optând pentru produse de origine italiană, franceză şi belgiană, recunoscute prin calităţile lor absolute în lumea cofetăriei şi patiseriei, dar şi pentru condimente aromatice şi fructe proaspete autohtone şi exotice în combinaţii inedite de simţuri, ce ne ajută să transformăm preparatele tradiţionale în mici creaţii culinare proprii.

Care ar trebui să fie emoţia trăită de un consumator Lara Sweets?

Cred că cel mai important lucru este să poţi crea emoţii prin deserturile tale, ceea ce nu se poate obţine decât îmbinând creativitatea cu echilibrul texturilor şi aromelor. Prin LARA SWEETS alegem să vă surprindem, să vă oferim acel nou pe care îl așteptați în rafinamentul gustului. Gândidu-mă la desertul meu favorit, care deşi deţine aceeaşi reţetă consacrată, reuşeşte să mă încânte ca şi cum aş experimenta un nou desert de fiecare dată. Acest sentiment va fi cultivat şi de către produsele LARA SWEETS, fiind atât de bune încât, vei avea impresia că ai descoperit un nou gust preferat cu fiecare prăjitură. De altfel, LARA SWEETS va avea în grijă momentele speciale din viaţă, momentele pline de amintiri, iar fiecare amintire trebuie să aibă un gust specific. Fie că vorbim de o aniversare, botez, căsătorie, veste bună sau pur şi simplu atunci când vrei să te bucuri sau să te relaxezi după o zi mai grea, un desert bun celebrează momentul cu mai mult succes decât orice altă gustare, dedicându-ţi o amintire minunată. Pentru acest lucru, nu avem nevoie de ingrediente spectaculoase, ci de ingrediente simple, din natură, cât mai puţin procesate, cât mai puţin rafinate, dar în acelaşi timp cât mai autentice şi intense. Aşa creăm noi spectaculosul gust al amintirilor frumoase.

Urmează un eveniment important în viaţa ta?

Oferă-le invitaţilor tăi un dulce aparte, 
plin de energie şi ingrediente delicioase, naturale.

 
 

Continuarea unei poveşti de viaţă

LARA Sweets este despre cum te poţi îndrăgosti de bucuria celorlalţi. Orice regim de viaţă ai avea, orice meserie, indiferent de zonă geografică, avem cu toţii un numitor comun…, pofta de dulce..

Cu drag,

PETRU PĂUN, Owner Lara Sweets

Petru Paun

A

m fost atras la propriu în acest proiect ca de o forţă centrifugă, cam ceva în genul aparatului care face vată pe băţ. M-am înconjurat de dulce. În cei 10 ani

de când sunt vegetarian, timp în care am fost şi vegan şi raw vegan am învăţat că poţi să mănânci şi dulciuri care să te menţină în formă şi să-ţi împace pofta de carbohidraţi.LARA Sweets introduce dulcele sănătos în viaţa voastră, a noastră, a tuturora. Pe lângă faptul că ingredientele folosite sunt de înaltă calitate, atent alese, din surse de încredere, venim în întâmpinarea nevoilor unei vieţi moderne. În felul acesta, practicanţii de sport, care au nevoie în dieta lor şi de prăjituri sănătoase (cu conţinut scăzut de zahăr sau fără îndulcitori aritificiali), cei care ţin regimuri de slăbire sau persoanele care au o alimentaţie vegetariană sau vegană, pot să se bucure acum de un dulce sănătos. Chiar şi de un dulce care te slăbeşte.

De asemenea, nu lipsesc şi prăjiturile clasice, consacrate prin reţetă şi experienţa gustului, dar în care înlocuim zaharul rafinat cu surse de dulce mai puţin dăunătoare. Asta pentru că vrem să mulţumim toate gusturile şi poftele. Avem la dispoziţie un laborator nou-nouţ, dotat cu aparatură de ultima tehnologie şi o echipă care iubeşte dulcele, pur şi simplu. Sub îndrumarea a două personalităţi puternice pe post de Cofetari-Chefi laboratorul zbârnaie a energie şi minunatatii dulci pentru evenimente fel-de-fel. Te invit să ne cunoşti şi să construim împreună meniul perfect pentru tine.

 

Aboneaza-te la newsletterul LaraSweets!

Indulceste-ti ziua cu cele mai noi stiri din lumea dulcelui sanatos!

@2019 LARA CAKE SRL

all rights reserved

  • Facebook
  • Instagram